sunnuntai 29. syyskuuta 2013

019. Sukkia ja SNY -postia

Vihdoin sain valmiiksi sukat omiin jalkoihin. Moni neuloja varmaan tietää sen tunteen kun tekee sukkia, mutta kaikki valmiit työt menevät muille; ystäville, sukulaisille, myyntiin.. Itselläni hyvin usein käy näin, harvoin sukat jäävät omia varpaitani lämmittämään. Mutta nyt vihdoin sain neulottua itselleni sukat.
Lankana käytetty Gjestalin Jannea, jota sain neljä kerää syyskuun paketissa ihanaiselta salaiselta ystävältäni ♥ Hän toivoikin että saisin kunnon sukat itselleni.:) Lankaa meni hiukan yli kaksi kerää, puikoilla 3,5mm neulottuna. Olen aivan ihastunut näihin sukkiin ♥ Liekö näitä malttaa edes käyttää. Langasta en ole ennen neulonut mitään, joten siis aivan uusi tuttavuus, mutta pidin aivan mahdottomasti. Ihanan pehmeää neulottavaa.:)

Lisäksi ihanainen salainen ystäväni ilahdutti minua postikortilla, joka loppuviikosta tupsahti laatikkoon.:)


Kortti pääsi heti koristamaan jääkaapin ovea, kiitos SNY ♥ Jännityksellä täällä jo odottelen mitä oletkaan keksinyt seuraavaan pakettiin.:) Mukavaa ja lämmintä syksyä sinullekkin! ♥

3 kommenttia:

  1. Kiva, että sait itsellesi sukat :) Minulla tahtoo olla ihan sama eli ei oikein synny omiin jalkoihin sukkia. Muille kyllä. Ja hyvä, kun kortti osasi perille.

    VastaaPoista

Kiitän ja kumarran, jos kommentoit!