torstai 21. maaliskuuta 2013

008. Happy Birthday To Me

Viime viikolla juhlistin syntymäpäiviäni, tai no enkai oikeastaan juhlistanut mutta ne siis olivat viime viikolla. Edelleen olen kuin pikkutyttö, jos saan joltain syntymäpäivälahjan. Tänävuonna sain äidiltäni upeita keltaisia tulppaaneja, joita yritin hoitaa (..vaihdoin veden päivittäin) mahdollisimman hyvin, jotta ne säilyisi pitkään. Noh, sitten koitti viikonloppu jolloin olin poissa kotoa koko viikonlopun. Latasin maljakon täyteen vettä ja olin aivan varma että selviävät viikonlopun yli.

Noh, maljakko oli rutikuiva kun sunnuntaina tulin kotiin ja kukat hieman nuukahtaneet. :( Harmi, mutta aijon ensiviikolla hankkia itselleni isomman kasan tulppaaneja.
Miekkonen oli ajatellut neuloosiani, ja hankki minulle tuon kirjan, itseasiassa toivoinkin sitä ♥ Siellä on kaikkia ihania malleja, ja mun on varmaan pakko kokeilla jokaista! Tuo taulu on vanha, jonka olen myös saanut Miekkoselta ♥ mutta siitä on jo hetki aikaa. :)

Suunnitelmissa on myös tehdä lankainventaario jonain päivänä, kunhan saan semmoisen pienen vaa'an itselleni hommattua. Siitä lisää siis myöhemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän ja kumarran, jos kommentoit!