perjantai 11. tammikuuta 2013

001. Uusi vuosi ja selvästikin uudet kujeet

Uuden vuoden kunniaksi pitää tietysti oma blogi perustaa. Tai no, mulle kävi niin että niitä tulikin kaksi. Ystäväni Hennan kanssa puhuttiin loppuvuodesta, että molemmat isokokoisina ihmisinä ryhdistäydytään, ja heitetään hyvästi ylimääräisille kiloille. Pitihän yhteiselle projektille saada myös blogi, joten siitä syntyikin meidän yhteinen laihisblogi. Blogi on vielä alkutaipaleella, mutta hiljaa hyvä tulee. Eikä me haluttu blogista mitään liikunta tai ruokapäiväkirjaa, se on ehkä ennemminkin omia ajatuksia ja fiiliksiä varten, siinä sivussa myös edistymistä kertoillaan kumpainenkin siellä tietysti.

Kai joka bloggaajan täytyy myös itsestään kertoa, haastavaa... Olen siis Jenna, reilu parikymppinen tyttö täältä Espoon suunnilta. Rakastan valokuvausta ja kaikenlaista näpertelyä, kuten esimerkiksi neulomista, lähinnä villasukkia♥ ja uutena juttuna virkkaaminen isoäidinneliöiden muodossa. Viimeinen olikin yksi minun uudenvuodenlupauksistani, meinaan isoäidinneliöiden opettelu. Noh, se toteutuikin aika nopeasti. Kiitos taitaa kuulua ystävälleni Hennalle, joka hänkin opetteli virkkaamaan kyseisiä neliöitä ja kehotti minuakin opettelemaan, että on kuulemma helppoa. Ja niinhän se olikin ;)

Täältä blogista löytää enimmäkseen juttua valokuvauksesta ja omista näpertelyistäni, välillä on lupa poiketa ohi aiheen ;)

Kesää odotellessa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän ja kumarran, jos kommentoit!